Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 / Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Galatasaray, Dinamo ... - 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk.

Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 / Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Galatasaray, Dinamo ... - 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk.. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Çıkan oyuncu 31 numarayla alexe giren oyuncu 7 numarayla zicu 59. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58).

23 ekim 2009 1.349 i̇zlenme. 46 bostina), tamas, andrei cristea, torje, (dk. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı.

Galatasaray Dinamo Bükreş maçı ne zaman? Saat kaçta ...
Galatasaray Dinamo Bükreş maçı ne zaman? Saat kaçta ... from i.superhaber.tv
Dakikada kewell, 42 ve 46. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Dolha, diabate, goian, rus (dk. Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da.

Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti.

Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. Dakikada kewell, 42 ve 46. 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Galatasaray, uefa avrupa ligi f grubu 3. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Çıkan oyuncu 31 numarayla alexe giren oyuncu 7 numarayla zicu 59. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı. Dinamo bükreş atağında ndoye ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı. Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün.

Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62.

Galatasaray-Dinamo Bükreş maçında Mostafa Mohamed şoku ...
Galatasaray-Dinamo Bükreş maçında Mostafa Mohamed şoku ... from static.daktilo.com
Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. 46 bostina), tamas, andrei cristea, torje, (dk. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi.

Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3.

Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih: Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı. Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. İlki sturm graz beraberliği sonrası kaybedilen hamle üstünlüğü sebebiyle liderliği korumak için bu maçtaki üç puan gerekliliği, diğeri ise ligin kaderi. 46 bostina), tamas, andrei cristea, torje, (dk. 23 ekim 2009 1.349 i̇zlenme. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano.

Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. Dakikada kewell, 42 ve 46. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Galatasaray, uefa avrupa ligi f grubu 3.

Dinamo Bükreş-Galatasaray
Dinamo Bükreş-Galatasaray from kralspor.ensonhaber.com
Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Maçında romanya temsilcisi dinamo bükreş'i konuk etti. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3. Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla uzak köşeden topu kaleye gönderdi: Dinamo bükreş'in tek golü ise 62.

Uefa avrupa li̇gi̇ f grubu 3.

Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Dinamo bükreş karşısında özellikle kanatları etkili kullanan galatasaray, kewell ve keita ile getirilen toplarla rakip kalede gol fırsatları yakaladı. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti. Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Dakikada elano kaydederken, dinamo bükreş'in golünü 62. Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. İlki sturm graz beraberliği sonrası kaybedilen hamle üstünlüğü sebebiyle liderliği korumak için bu maçtaki üç puan gerekliliği, diğeri ise ligin kaderi. Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon.

Dolha, diabate, goian, rus (dk galatasaray dinamo bükreş. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3.

Posting Komentar

0 Komentar